FAQ

Zaterdag 14 mei 2022!

Festivalterrein de Wilgenspot in Reusel!

Navigatieadres:  Hulselsedijk 34
5541 RP Reusel

Zaterdag 14 mei 2022: 14:00 – 00:00 uur.

Let op: de entree is geopend van 14:00 tot 21:00 uur!

De minimumleeftijd voor Elsom Open Air is 18 jaar. Neem je ID mee!

Yesss, super leuk dat jij naar Elsom Open Air 2022 komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Navigeer hiervoor naar de Manege Reusel, gelegen aan de Hulselsedijk 11, 5541 RP Reusel. Volg bij aankomst de borden. Vanaf de parkeerplaats is het een kleine 10 minuten lopen naar het festivalterrein.

Een parkeerticket kost €8,- / PIN only!

Je kunt je fiets gratis parkeren in onze fietsenstalling. Navigeer hiervoor naar Manege Reusel, gelegen aan de Hulselsedijk 11, 5541 RP Reusel. Vanaf de fietsparkeerplaats is het een kleine 10 minuten lopen naar het festivalterrein.

Er is een Kiss & Ride plek vlakbij ons festivalterrein. Navigeer hiervoor naar Hulselsedijk 11, 5541 RP Reusel en volg de borden Kiss & Ride!

Waaah, wat een zonnig vooruitzicht. We tikken overdag heerlijk de 23 graden aan en kunnen dus optimaal genieten van het zonnetje. Het is daarom tevens toegestaan om knijpflesjes of pompflesjes zonnebrand mee te nemen, tot een maximale hoeveelheid van 200ml.

Munten zijn te betalen met CASH/PIN. Na afloop worden de munten niet teruggenomen!

Als je geen refund hebt aangevraagd is je ticket hartstikke geldig.

Ben jij je tickets kwijt? Geen paniek, je vindt ze heel makkelijk hier: Klik hier!

Dit ticket is hartstikke geldig en dus je toegangsbewijs voor Elsom Open Air 2022.

Elsom Open Air 2022 is helemaal uitverkocht!

Zeker. Wij hebben voldoende lockers tijdens het festival beschikbaar. Deze zijn alleen niet vooraf te boeken, dit kan alleen op locatie.

Neem contact op met Eventix via 085 888 3007 of info@eventix.nl

Ja! Uitprinten is niet nodig.

Heb jij een ticket bemachtigd voor ons mooie festival en kun je niet komen in 2022? Weet je het heel zeker? Heb je jouw agenda drie-dubbel gecheckt? Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen over ticketoplossingen. De deadline voor het aanvragen van een restitutie is ondertussen verstreken. Probeer jouw ticket dus te koop aan te bieden op TicketSwap. 

Medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking en op vertoon van een doktersverklaring.

Het is daarnaast toegestaan om medicijnen uit de supermarkt (zoals paracetamol, de pil, et cetera) mee te nemen in ongeopende verpakking. Zonnebrand is toegestaan. Vloeistoffen zijn niet toegestaan om het festivalterrein mee op te nemen: zoals eigen drinken, deodorant of parfum.

Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@elsomopenair.nl