Hét festival van de Kempen en dé ontmoetingsplek van het jaar: Elsom Open Air is terug op zaterdag 14 augustus 2021 🤩 We vieren ons 5-jarig jubileum groots met de allermooiste editie van Elsom Open Air ooit! We kunnen jullie niet wachten om jullie te vertellen wat er gaat komen… 💫

Met een aanbetaling van maar liefst €10,- ben je verzekerd van een ticket voor Elsom Open Air 2021 👌🏻 Gaat het evenement door, dan betaal je voorafgaand aan het festival het resterende bedrag. Gaat het festival niet door, dan kan je van ons die €10,- gewoon terug krijgen!

EMMA HEESTERS

ROLF SANCHEZ

CHRIS DELUXE

FREDDY MOREIRA

MISS NIJHOF

AAP UIT DE MOUW

Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@elsomopenair.nl

Zaterdag 14 augustus 2021!

Festivalterrein de Wilgenspot in Reusel!

Navigatieadres: Lage Miersedijk 2, Reusel.

Verzeker jezelf van een ticket voor Elsom Open Air door een aanbetaling van maar €10,-

Gaat het evenement door, dan betaal je voorafgaand aan het festival het resterende bedrag. Gaat het festival niet door, dan kan je van ons die €10,- gewoon terug krijgen!

Let op: dit is een aanbetaling! Wanneer het festival doorgaat dient het restbedrag binnen 7 dagen betaald te worden. Mocht het festival toch niet door kunnen gaan dan kan de aanbetaling teruggestort worden maar bij doorgang van het festival niet.

Heb je al een ticket voor Elsom Open Air? Dan wordt deze automatisch omgezet naar een ticket voor de editie op 14 augustus, hier hoef je helemaal niets voor te doen!

Jouw reeds gekochte ticket voor 2020 is enkel en alleen geldig voor de eerstvolgende (dus 2021) editie. Tickets zijn dus niet in te zetten voor de 2022 editie.

Om een refund aan te vragen had je tot 7 februari 12:00 uur om een mail te sturen. Heb je dit niet gedaan of je refund daadwerkelijk in gang gezet, dan gaan we er vanuit dat je er gewoon bij bent op 14 augustus 2021!

Verzeker jezelf van een ticket voor Elsom Open Air door een aanbetaling van maar €10,-

Gaat het evenement door, dan betaal je voorafgaand aan het festival het resterende bedrag. Gaat het festival niet door, dan kan je van ons die €10,- gewoon terugkrijgen!

Super Early Bird SOLDOUT
Early Bird SOLDOUT

Regular Ticket €29,50 > aanbetaling €10,-
Regular Groepsticket €25,81 per ticket (€206,48 totaal)  > aanbetaling €70,-

Late Ticket €32,50 > aanbetaling €10,-
Late Groepsticket €28,44 per ticket (€277,52 totaal) > aanbetaling €70,-

Neem contact op met Eventix via 085 888 3007 of info@eventix.nl

Een groepsticket is geldig voor 8 personen. Je koopt 7 tickets en krijgt er 1 cadeau van ons!

No worries! Het is voor nu nog niet nodig om je ticket te personaliseren. Ook niet wanneer je jouw ticket al gepersonaliseerd hebt en jouw ticket een nieuwe eigenaar krijgt. We zijn er druk mee bezig en zullen hier zsm een update over geven.

Netzoals de overheid geloven we erin dat er vanaf 1 juli weer festivals kunnen plaatsvinden. Mocht Elsom Open Air niet in augustus kunnen plaatsvinden, dan zullen we opnieuw gepaste ticketoplossingen bieden. Waaronder het doorzetten van je ticket naar de 2022 editie en de mogelijkheid om een resitutie aan te vragen.

Ja! Uitprinten is niet nodig.

Zaterdag 14 augustus 2021: 14.00 – 00.00 uur.

De minimumleeftijd voor Elsom Open Air is 18 jaar. Neem je ID mee!

Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@elsomopenair.nl