20230513_2204_Elsom23_JessieKamp_2109

SMรˆRRIG

๐—ฆ๐— รˆ๐—ฅ๐—ฅ๐—œ๐—š ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ! ๐Ÿ‘ Ook dit jaar zijn de lekkertjes van SMรˆRRIG weer van de (bil)partij! Zij zullen jou bij de tweede mainstage in hogere sferen brengen met de meest hete hiphop, lekkerste R&B en hits van vruuger. Lekker met de heupjes los en handjes in de lucht. ๐Ÿ”ฅ Zien we je daar? Linksvoor, met een wit gekuifde?

Programma โœจ:

14:00 – 15:30 uur Bartje Bricks
15:30 – 17:00 uur Derek Shots
17:00 – 18:30 uur Butterfly Effect
18:30 – 20:00 uur H4zel
20:00 – 21:00 uur Bartje Bricks
21:00 – 22:00 uur Miguell Kaidel
22:00 – 00:00 uur SMรˆRRIG Diskjochies
Hosted by mc Jordan & Mc Serge V.

Alle posts

๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ. โœจ Dรฉ eyecatcher van Elsom Open Air, met op het programma de beste A-acts uit de nationale popwereld en de grootste liveacts dichterbij dan ooit. Kortom, alles wat jouw muzikale hart begeert! Dรฉ Wonder is terug op Elsom…

๐—ฆ๐— รˆ๐—ฅ๐—ฅ๐—œ๐—š ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ! ๐Ÿ‘ Ook dit jaar zijn de lekkertjes van SMรˆRRIG weer van de (bil)partij! Zij zullen jou bij de tweede mainstage in hogere sferen brengen met de meest hete hiphop, lekkerste R&B en hits van vruuger. Lekker met…

Een area in de bossen, die kan uiteraard ook dit jaar niet ontbreken op Elsom Open Air 2024. Voor onze ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ผ, ๐—›๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ฒ-๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป bouwen we een prachtige stage in het bos vol natuurlijke elementen samne met Vriendenboekje. ๐ŸŒณ Programma…

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ช๐—ข๐—ช & ๐—ก๐—ข๐—ช. โœจ Hier ga je op een trip terug naar de 80s, 90s, 00s. Dansplaats delict is een prachtig gedecoreerde botsautobaan. Take note: rijden alleen met wederzijdse instemming. Gas geven? Sowieso! ๐Ÿ˜ Programma โ˜€๏ธ:…

TICKETS